// Be Mine Forever ♥
Disclaimer


Hi guys <3 Welcome baby :*.

Back to entry
Meet the owner




Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® AMIRA AZIZI 2012.


Hi :'(
Saturday, 2 June 2012 , 09:29 , 0 Comment[s]
Assalamualaikum peepssss :') Hi There >,<'         Hmm, MUHAMAD SYAHMI BIN MUHAMED SHAARANI , yea saya tahu saya salah. Saya janji tak buat dah, you kenapa nak kena post cenggitu kat twitter ? Hmm, btw thanks sbb buatt cmni :'/ saya akan hargainya sepenuhnyaaaaa, K saya tahu awak sakit, awak demam en. Hope awak cepat sembuhh :'* Cahmi demok, amiwaaaaa sayang awak k , sayang sangat . Seriusly , SAYANG KAT AWAK ! Please , jangan cakap pasal ex-2 i lagi, i tak suka ! I TAK SUKAAA ! Hmmm, tolongg lah faham :( Tiap2 hari gaduh , kenapa nak kena gaduh ? KENAPA ? KENAPA ?! I always love, love, love you ! MUHAMAD SYAHMI , SAYA SAYANG AWAK SESANGAT <'3


Hi guys .
Friday, 4 May 2012 , 19:25 , 0 Comment[s]
                                                      Assalamualaikum <3




Hoo :) Hi guys , me singlee owwwleady . Hahaha, best oh. btw  semoga hg happy dengan org baru. well, aku mntak break mybe first2 nak mlawak jea, then bila tgok hg chatting dgn I K . k aku down and aku memang start benci hg, hg chat dgn dia hg kata waktu couple tergoda bagai mata hg tgok awek cun2 single en ? then bila hg dah single depa tk layan hg. wow, hg memang ohsem k. sumpah ohsem gila ! k mlas nk talk psai hg, so godie <3


                                               (; Kbyeee ;)